At tage på udveksling er noget helt særligt

At tage på udveksling er noget helt særligt
August 22, 2016 10:49

Mit navn er Sine Nielsen og jeg var på udveksling i Bellaire, Michigan. Jeg boede sammen med mine værtsforældre Lisa og Brian, mine værtssøstre Maggie og Katie, og vores hund Duke.

Dette år har været fyldt med nye oplevelser og en masse erfaring. Min familie har taget mig ud og fiske, på jagt, isfiske, på Spring Break til Florida, til Chicago, til Mackinaw Island, stå på ski, og meget mere. Mange oplevelser og steder jeg aldrig har set før. Før jeg tog på udveksling havde jeg heller aldrig fisket eller stået på ski, så i starten var det en udfordring.

At tage på udveksling er noget helt særligt. Du rejser til et andet land for at bo med en anden familie, tale et andet sprog og opleve deres skoleform. Alt er anderledes. Inden afrejsen tænkte jeg, at et år var længe, men det går stærkt. Jeg har fået en større familie, mange oplevelser og nære venskaber som vil bo hos mig længe efter jeg er kommet hjem. Jeg kan virkelig anbefale et udvekslingsophold med YFU. Jeg valgte YFU fordi familierne ikke bliver betalt, så det er udelukkende af interesse at familierne åbner deres hjem.
Det er fantastisk og jeg vil savne det hele forfærdelig meget.