Hallo - jeg hedder Sebastian, og om en uge rejser jeg til usa i 1 år

Hallo - jeg hedder Sebastian, og om en uge rejser jeg til usa i 1 år
July 21, 2016 08:49

Hallo - jeg hedder Sebastian, og jeg er på vej til USA i 1 år og kommer fra Skanderborg.

Uha, så er der en uge tilbage. En uge til at sige farvel til de sidste. En uge til at nyde den danske mad. En uge til at få gjort det der nu skal gøres, inden jeg smutter. For her om 7 dage, jeg tæller stadig ned, rejser jeg til Ohio, USA som udvekslingsstudent.

Hvorfor har jeg valgt at tage på udveksling?

Tjoh, min ’drøm’ om at blive udvekslingsstudent, startede dengang jeg var omkring de 11-12 år. Min mor fortalte mig om det, og jeg syntes, at det lød super fedt! Jeg har fået alle mulige historier fra hendes år i Michigan. Derfra startede min drøm om at komme til USA på udveksling. Jeg har aldrig selv været i USA, og jeg ved, at det bliver en kæmpe oplevelse.

Hvorfor har jeg så valgt USA?

For det første: Min mor var i USA med YFU, så var jeg jo også nød til det, da hun havde en fantastisk oplevelse. (Selvom jeg altid har været fars dreng.) For det andet, så er det et land jeg altid gerne ville besøge. Det er jo landet hvor de fleste ting sker. Størstedelen af de film jeg ser, den musik jeg hører, er amerikanske. Det er nok den største faktor, der har gjort, at jeg valgte USA som det land jeg skal på udveksling i.

Min værtsfamilie

Da jeg fik min værtsfamilie for et par måneder siden, blev jeg ringet op i en engelsktime. (Sjovt nok) Jeg fik af vide, at min familie bor i den lille by Clyde, som ligger 125 km vest fra Cleveland. I Clyde er der ca. 6500 indbyggere. Det er ca. 1/3 af indbyggerne i Skanderborg. Så jeg skal rigtig ud og bo på landet!

Jeg skal bo med min værtsmor, værtsfar og værtsbror i et hus lidt uden for byen. Jeg skal gå på Clyde Highschool som Senior.

For godt og vel 3 uger siden, skrev min area rep. til mig, hvilke andre udvekslingsstudenter jeg skal gå i skole med. En dreng fra Schweiz, en pige fra Tyskland og en pige fra Polen. Jeg skal rejse med pigen fra Polen, og møder hende i Frankfurt Lufthavn, hvor vi derfra flyver til Chicago og derefter Cleveland. Jeg kan næsten ikke vente!

(teksten er skrevet d 19/7 - en uge før Sebastians afrejse til USA d. 26/7).


Vil du høre mere om at tage på udveksling, så send os en besked på messenger


eller begynd ansøgningen allerede nu