Er det nu også sikkert at tage på udveksling?

Er det nu også sikkert at tage på udveksling?
March 08, 2017 13:22

Når vi vælger mulige destinationer for udvekslingsophold, gør vi det på baggrund af flere ting. 

Først kigger vi på den partnerorganisation, som vi gerne vil samarbejde med. Primært ser vi på om de opfylder vores internationale regelsæt (kaldet International Basic Standards), for det er nødvendigt for at være en del af YFU-netværket. 

Dernæst ser vi på om Udenrigsministeriet har nogen forbehold. Eksempelvis har vi før trukket studenter hjem fra Colombia og Japan i forbindelse med større katastrofer af politiske, menneskelige eller naturlig karakter. 

24/7 support og fuld forsikring

En del af pakken hos YFU er at man er fuldt forsikret gennem Gouda Rejseforsikring. Det gør vi for at være sikker på, at vores studenter har lige præcis den nødvendige dækning for det land de skal til. 

En anden del af pakken er at du kan komme i kontakt med YFU, uanset hvor du er i verden og hvad klokken er. Vores 24/7-nødtelefon er altid tilgængelig når man står i en nødsituation. Nummeret man ringer til vil være betjent af en lokal YFU-medarbejder, så du er garanteret en person, der har kendskab til det lokale beredskab og procedurer samt hvordan kommunikationen og arbejdsgangene er internationalt.

Kontaktpersoner

Til de mindre ting i hverdagen; hjemve eller måske problemer med værtsfamilien, vil der være en kontaktperson, som man som udvekslingsstudent kan få støtte af. Kontaktpersonerne er frivillige og uddannet af den lokale YFU organisation, til at tage vare på studenten og sikre hans/hendes trivsel. 

Har du flere spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til os på yfu@yfu.dk eller ringe på  64 76 30 06